Mārupē apmeklētājiem durvis ver jaunākais restorāna Hercogs koncepts

Kopš maija biroju komplekss “Business Garden Rīga” lepojas ar jaunāko jau iecienītā restorānu zīmola HERCOGS konceptu HERCOGS Garden TASTE LAB, kas ir divu latviešu ģimeņu Rūmīšu un Tālbergu lolojums.
Ģimenes restorāna koncepts ir balstīts idejā par satikšanās vietas radīšanu, kur zaļa dārza ieskautā atmosfērā uzplaukst labas garšas un notikumi.

FOTO: Publicitātes foto

Ģimenes restorāna koncepts ir balstīts idejā par satikšanās vietas radīšanu, kur zaļa dārza ieskautā atmosfērā uzplaukst labas garšas un notikumi.

Lai iepazīstinātu ar jauno HERCOGS garšu un sajūtu oāzi, 12. maija atklāšanas pasākumā pulcējās virkne sabiedrībā atpazīstamu personību un veselīga dzīvesveida un uztura blogeru.

 

„Uzskatu, ka visi darbi vienmēr ir jādara no sirds - tad tie tiek sadzirdēti, izskan plašāk un tālāk. Šis ir arī jaunās vietas motīvs - tā ir labo garšu un sajūtu oāze, kur dzimst emocijas. Esam sirsnīgi, patiesi un vienkārši cilvēki, kas, liekot lietā savu lielo profesionālo pieredzi, ar prieku un gandarījumu rada svētku sajūtu cilvēkiem ikdienā un īpašos brīžos,” stāsta restorāna HERCOGS Garden TASTE LAB saimniece Iveta Tālberga, kura tajā saimnieko kopā ar vīru, restorānu biznesā pazīstamo Alvi Tālbergu.

 

„Šīs vietas unikalitāte izpaužas kontrastā starp pilsētai raksturīgo rosību un dinamiku, kas redzama blakus esošajā Kārļa Ulmaņa gatvē un dabas tuvumu bagātīgi apzaļumotajās restorāna telpās, kā arī biroju kompleksa Business Garden Rīga dārzā. Restorāns lepojas ar vienu no lielākajām dzīvo augu sienām Rīgā - 45 m2 platībā! Telpaugi un pat koki restorānā nojauc robežas starp iekštelpu un ārtelpu. Tieši kontrasts starp dinamisko pilsētvidi un zaļo augu pārpilnību ļauj veidot estētiski baudāmu vidi, kurai Rīgā nav līdzinieku,” norāda Tālbergu ģimene.

 

 

„Vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka restorānam ir jānodrošina ne vien izcilas garšas pieredze katram apmeklētājam, bet jārada arī estētiski baudāma vide, kuru HERCOGS Garden TASTE LAB piedāvā mūsu pilsētā vēl nepieredzētā līmenī,” stāsta viens no restorāna HERCOGS Garden TASTE LAB līdzīpašniekiem, šefpavārs Andris Rūmītis. “Šī noteikti ir vieta, kur radīt un svinēt svētkus, tāpēc ar HERCOGS Garden TASTE LAB mēs jaunā līmenī paceļam zīmola HERCOGS ilggadējo, vairāk nekā 12 gadu pieredzi, un, iedvesmojoties no telpām, radīsim gan lielāku korporatīvo pasākumu, gan mazāku draugu sanākšanu svinību konceptus.” Telpās var uzņemt līdz pat 150 viesiem, un papildus tam HERCOGS Garden piedāvā arī e-veikalu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Andris Rūmītis arī izceļ HERCOGS Garden TASTE LAB restorānā plānoto sadarbību ar fitnesa treneri un veselīga dzīvesveida vēstnesi Paulu Freimani, piedāvājot viņas īpaši izstrādātus sabalansētu maltīšu komplektus, kuros katrs ēdiens ir noslīpēts līdz pēdējai niansei. Jau tagad seši šādi maltīšu komplekti ir pieejami restorānā HERCOGS, ietverot arī veģetāras versijas, iespējams pasūtīt arī visus komplektus uzreiz lielā „BRĪVDIENU KASTĒ”.  

 

HERCOGS Garden TASTE LAB restorāna atklāšanas pasākuma un neatkārtojamā zaļā dārza sajūtu konceptu veidoja Eight Event pasākumu aģentūra, un to novērtēja arī atklāšanas pasākuma viesi, kas ļāvās garšu un sajūtu svētkiem, izgaršojot saimnieku sarūpētās dārza veltes un sezonas lomu, vasaras spirdzinājumus no Valmiermuižas alus un Tālavas sidra. 

 

 

Savukārt dārza līkločus izrādīja plaši atpazīstamais Armands Simsons, bet par muzikālo skanējumu rūpējās perkusionists Nils Īle ar grupu. Viesu vidū bija pianists Andrejs Osokins ar Katrīnu Gupalo, rotu dizainere Agnese Zeltiņa, mūziķe Linda Leen, uzņēmēja Marika Ģederte, TV personība Krista Zvirgzdiņa, TV raidījumos atpazīstamie stilisti Dāvids Romans Andrejevs, Žanna Dubska, Dace Krieviņa - Bahmane un Indra Salceviča, sabiedrisko attiecību speciālists Deniss Ševeļovs, Karīna Račko, Madara Rābe un Katrīne Sauliete ar pavadoņiem, kā arī virkne uztura un dzīvesstila blogeru.

_____
Par restorāna saimniekiem
Alvis Tālbergs lepojas ar plašu pieredzi restorānu un viesnīcu jomā. Strādājis gan restorānā „Vincents” pie Mārtiņa Rītiņa, gan darbojies restorānā „36. Līnija”. Viens no pirmajiem Latvijā atvēris arī ātrās apkalpošanas restorānu, koncentrējoties uz fast food grilētajiem ēdieniem. Organizējis banketu pasākumus. Daudzus gadus pavadījis Valmiermuižas alus darītavā, strādājot par alzini. 
Restorāna HERCOGS Garden TASTE LAB LAB vadītāja Iveta Tālberga ir guvusi izglītību Dānijā, strādājusi Skandināvijas uzņēmumos. Iedvesmojoties no vīra praktiskās pieredzes, Iveta lieliski restorāna vadīšanā apvieno teoriju un praksi.  

Savukārt restorāna īpašniekiem iedvesmu un biznesa pieredzi sniedz restorāna „Hercogs” namatēvs Andris Rūmītis ar sievu.