Klausies slavenību lasītas pasakas! Izstādē ''Bērnu pasaule'' viesosies un pasakas lasīs sabiedrībā zināmi cilvēki

Labestīgo, sirsnīgo rakstnieces Ineses Valteres ģimenes pasaku pasauli izstādē atklās pazīstamas personības! Uzmanīgākajiem un aktīvākajiem klausītājiem būs arī lieliska iespēja tikt pie kādas no krāšņajām Ineses Valteres pasaku grāmatām ar autogrāfu, ko ilustrējusi māksliniece Gunta Zaļaiskalna.
28. aprīlī pasaku lasīs “Superbingo” vadītājs Armands Simsons.

FOTO: no personīgā arhīva

28. aprīlī pasaku lasīs “Superbingo” vadītājs Armands Simsons.

27. aprīlī Bērnu pilsētiņā viesosies un pasakas lasīs dziedātāja Liene Šomase  un pasākumu vadītājs Reinis Maskavs, bet 28. aprīlī –  “Superbingo” vadītājs Armands Simsons un hokejists Jēkabs Rēdlihs. Skati programmu: https://ej.uz/m2yp  

 

Pasaule, kurā ieaicina rakstniece Inese Valtere, ir labestīga, sirsnīga, cilvēciska ģimenes pasaku pasaule, kurā viss ir dzīvs un saistīts, kurā notiek brīnumi un pavisam ikdienišķi notikumi, kurā mācāmies dzīvot spilgti un draudzīgi, drosmīgi un pateicīgi, labvēlīgi un patiesi. Nozīmīgas vērtības, dzīvīgi tēli, sadzīviskas un vienlaikus vispārcilvēciskas situācijas, aktuālas savstarpējo attiecību problēmas un radoši risinājumi, bagātīga valoda – tās ir „Pasakas ģimenei”.

Reklāma
Reklāma

 

Uzmanīgākajam klausītājam dāvanā tiks kāda no Ineses Valteres grāmatām: “Pasakas ģimenei”, “Pasakas ģimenei turpinās”, ‘Pasakas ģimenei 3.grāmata” vai “Domājamās pasakas ģimenei’ ar autores autogrāfu.

Saistītie raksti