Jauno vecāku rīti interjera dizaina veikalā IKEA. Maija nodarbību grafiks

Kā veicināt mazuļa sīkās motorikas attīstību, kā iekārtot zīdainim un bērnam drošu vidi un kā tētim un mammai rūpēties par savu emocionālo pasauli? Skati Jauno vecāku rītu nodarbību grafiku! Nodarbības notiek trešdienās no plkst. 10.30-11.30 interjera dizaina veikalā IKEA, tās var apmeklēt bez maksas. Aicināti piedalīties topošie un jaunie vecāki, vecvecāki un citi, kuru ikdiena saistīta ar mazuļa aprūpi.
15. maijā gaidāma nodarbība Kā spēlēties ar mazuli, lai viņš iemācītos to darīt patstāvīgi. To vadīs zinātņu doktore psiholoģijā, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite Sabīne Bērziņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

15. maijā gaidāma nodarbība "Kā spēlēties ar mazuli, lai viņš iemācītos to darīt patstāvīgi". To vadīs zinātņu doktore psiholoģijā, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite Sabīne Bērziņa.

8. maijs Ģimenes un mazuļa miegs

Kad ģimenē ienāk mazulis, bieži vien sajūk ierastais ģimenes miega režīms. Nodarbība par zīdaiņa miega paradumu veidošanu, miega vajadzībām un īpatnībām, midzināšanu, gulēšanu ārā, gulēšanas grūtībām, kā arī par to, kā par savu miegu un tā kvalitāti parūpēties pašai mammai un tētim. Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.

  • Speciālisti: PEP mammas Laura Eglīte-Jefanova un Lāsma Rugāte Van Der Pola. Nodarbībā piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, iepazīstinot ar veikalā pieejamo aprīkojumu guļamistabas un mazulim drošas guļvietas iekārtošanai.

 

15. maijā Kā spēlēties ar mazuli, lai viņš iemācītos to darīt patstāvīgi

Rotaļas ir bērna svarīga dzīves sastāvdaļa – sākot jau no viņa piedzimšanas brīža. Kādas spēles katram mazuļa vecumposmam ir piemērotākās, kā veicināt bērna vēlmi spēlēties patstāvīgi un ko iesākt, ja vecākam spēlēties negribas? Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.

  • Speciālisti: zinātņu doktore psiholoģijā, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite Sabīne Bērziņa. Nodarbībā piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, stāstot par rotaļlietu un citu mantu organizēšanu un kārtošanu.

 

22. maijs Piebarošanas uzsākšana

Sabalansētam uzturam mazuļa attīstībā ir ļoti svarīga nozīme. Kas jāņem vērā, uzsākot piebarošanu un veidojot bērnam paradumu ēst daudzveidīgu uzturu? Kādas ir vecāku biežākās kļūdas, veidojot bērna ēdienkarti? Kad mazulis ir gatavs ēst no ģimenes kopgalda un ko iesākt, ja mammas piens ilgstoši paliek kā galvenais zīdaiņa uzturs. Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.

  • Speciālisti: BKUS uztura speciāliste Olga Ļubina. Nodarbībā piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, parādot IKEA virtuves aprīkojumu, kas paredzēts bērna ērtākai barošanai.
Reklāma
Reklāma

 

29. maijs Valodas attīstības veicināšana

Kādā vecumā un ko mazulim ir jāprot pateikt? Kā vecāki var veicināt bērna runas attīstību, sākot no zīdaiņa vecuma? Kāda ir nozīme sīkās motorikas trenēšanai un kāda – lielajām kustībām, piemēram, rāpošanai, kāpšanai, skriešanai, peldēšanai un citām? Lai pieteiktos nodarbībai, spied ŠEIT.

  • Speciālisti: sertificēta audiologopēde Evija Caune. Nodarbībā piedalīsies arī IKEA bērnu preču nodaļas vadītāja Asole Danosa, atklājot, kādas bērna valodas attīstību veicinošanas rotaļlietas ir nopērkamas IKEA.

 

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”. 

Pasākums paredzēts IKEA Family kluba biedriem kā pateicība par lojalitāti. Iestāšanās IKEA Family klubā ir bez maksas un pieteikties tajā vienkāršā veidā varēs arī uz vietas Jauno vecāku rītā.

 

Saistītie raksti