Ģimenes brīvdienās uz Tērveti – apvieno aktīvu atpūtu ar muzikālu koncertu

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē 8. jūnijā aicina apvienot aktīvu atpūtu mežā ar teatrāli muzikālu koncertu Atrakciju laukuma brīvdabas estrādē!
Latvijas valsts mezu dabas parks Tervete aicina apvienot aktivu atputu meza ar teatrali muzikalu koncertu

FOTO: Publicitātes foto

Latvijas valsts mezu dabas parks Tervete aicina apvienot aktivu atputu meza ar teatrali muzikalu koncertu

Gan lielus, gan mazus dabas draugus no plkst. 13:00-14:00 iepriecinās muzikālā izrāde "Sīki, mazi kukainīši". Izrāde ir oriģinālsatura stāsts par divām skudru māsiņām, kuras ir ļoti atšķirīgas. Katrai ir savas idejas par to, kā vajadzētu svinēt viņu kopīgo dzimšanas dienu, tomēr viņas spēj vienoties, kā to pavadīt.

Skudru māsiņas Gudra un Mudra izrādes laikā spēlējas ar saviem niķīšiem un lielākajām aizrautībām, atklāj krāsu un skaitļu nozīmi, aizrauj elpu brīnišķos eksperimentos un atgādina, cik pasaulē ir svarīga savstarpējā cieņa, mīlestība un labestība.

Stāsts tiek izdziedāts īpaši izrādei tapušās dziesmās un izdejots oriģinālā horeogrāfijā. Izrāde atspoguļo to, cik mēs katrs esam unikāli un skaisti savā būtībā, ka katrs mazais kukainītis un ķipariņš ir svarīgs šajā pasaulē!

Koncerta apmeklējums iekļauts LVM dabas parks Tērvetē ieejas biļešu cenā. Izrāde ilgst 1h.

Izrādē iedalās: "Ievas Balles" - skudriņu lomās Ieva Malteniece un Eva Leimane, vokālais ansamblis "Karameles"(vadītāja Eva Leimane), Rīgas 41.vsk tautas deju kolektīvi "Asni", "Tūdaliņš", "Kadiķītis"(vadītāja Santa Pastore). Kopējais dalībnieku skaits - teju 150! Idejas, scenārija un dziesmu autore - svētku režisore un vadītāja Ieva Malteniece.

 

Viesojoties dabas parkā, nepalaid garām iespēju satikt iemīļotos pasaku tēlus: izdarīgos Rūķus, draisko Sila raganiņu un nešpetno vellu!

Reklāma
Reklāma

Par papildus atpūtas, izziņas un izklaides iespējām parūpējušies sadarbības partneri:

  • Anneles dzīvnieku dārzs - samīļo un pabaro pūkainos iemītniekus - trušus, kaziņas, aitas, mājputnus un nūtrijas;
  • Tērvetes tauriņi - tropu mājā Tevi iepriecinās un pārsteigs ne tikai krāšņi tauriņi! Līdzās viņiem labi jūtas kanārijputniņi un rīsu žubītes, savukārt baseinā un akvārijā nesteidzīgi peld bruņurupuči un zivis;
  • Tērvetes Tarzāns - pieejamas astoņas dažādu grūtības līmeņu trases ar vairāk nekā 100 šķēršļiem. Sarežģītākajās trasēs pārbaudījums ir ne vien drosmei, bet arī izveicībai, jo, atrodoties 7-10 metru augstumā virs zemes, jāveic gan brauciens ar velosipēdu, gan Tarzāna lēciens tīklā, gan jāpaļaujas uz savu roku spēku;
  • Tērvetes Tīklu parks - iespēja izlēkāties, izšūpoties elastīgos tīklos pāris metrus virs zemes. 

 

LVM dabas parks Tērvetē atvērts apmeklētājiem katru dienu, darba laiks no plkst. 9:00 līdz 19:00.

Saistītie raksti