No 29. jūlija festivāla "Summer sound" biļetes kļūs dārgākas; bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas

Jau 2. un 3. augustā gaidāms festivāls “Summer Sound”, kur divu dienu laikā uz četrām festivāla skatuvēm, deju mūzikas mekā – teltī “Klubs++” un vēl papildu aktivitātēs piedalīsies vairāk nekā sešdesmit Latvijas un ārvalstu mākslinieki.
Festivāla vārti apmeklētājiem tiks atvērti no 2. augusta plkst. 16:00, kad pludmalē viesi tiks sagaidīti ar pirmajiem muzikālajiem pārsteigumiem. Foto: Lauris Vīksne

FOTO: Publicitātes foto

Festivāla vārti apmeklētājiem tiks atvērti no 2. augusta plkst. 16:00, kad pludmalē viesi tiks sagaidīti ar pirmajiem muzikālajiem pārsteigumiem. Foto: Lauris Vīksne

Ar īpaši festivālam gatavotiem šoviem uzstāsies: vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duets Ofenbach, somu sensācija Käärijä, ballīšu partizāni Bermudu Divstūris, hip hopa supergrupa Singapūras Satīns,  Astro’n’out, repa megablice BANDA BANDA, vienradži ar lieku štuku - Citi zēni, Sudden Lights, Very Cool People, Kreisais Krasts,  skandalozā repere VIŅA, leģendārais Inokentijs Mārpls, Mazais Princis, pilsētas rokgrupa Laika Suns, Olas, Wiesulis &sangvn, Pirmais Kurss un vēl daudzi, daudzi citi! Pilna programma šeit.

 

  • Festivāla vārti apmeklētājiem tiks atvērti no 2. augusta plkst. 16:00, kad pludmalē viesi tiks sagaidīti ar pirmajiem muzikālajiem pārsteigumiem.
  • “Summer Sound” telšu pilsētiņa būs atvērta jau no ceturtdienas, 1. augusta, plkst. 17:00, līdz svētdienas, 4. augusta, plkst. 15:00.  Telšu pilsētiņa būs aprīkota ar tualetēm un dušu, būs pieejama arī ēdināšana un bārs, kā arī īpaša ballīšu vieta. Visā festivāla teritorijā papildu drošībai tiks veikta arī video novērošana. Turpat netālu no telšu pilsētiņas ir arī Kemperu pilsētiņa, kas festivāla pēdējos gadus guvusi īpašu popularitāti. 

 

 

Nokļūšana uz festivālu kļuvusi vēl ērtāka

Lai ne tikai ērti, bet arī ar stilu nokļūtu Liepājā, šogad ikviens apmeklētājs var izvēlēties sev visērtāko ceļošanas veidu: kādu no Lux Express autobusu reisiem, braucienu ar vilcienu kopā ar Vivi vai karalisku ierašanos ar airBaltic īpašo pop-up lidojumu!  Vairāk par transporta iespējām un grafikiem uzzini šeit.
 

“Summer Sound” festivāls ģimenēm ar bērniem!

Reklāma
Reklāma

Kā katru gadu festivāla apmeklētājiem ar bērniem ir pieejama “Summer Sound” bērnu pilsētiņa, kurā varēs rotaļāties, draudzēties, piedalīties radošajās darbnīcās, iemēģināt lielformāta spēles, vērot lielo burbuļu šovu, apgleznot sejas un izbaudīt īstu festivāla jautrību! Bērnu pilsētiņā bez vecāku uzraudzības varēs atstāt bērnus no 4 gadu vecuma un šis pakalpojums būs pieejams par papildu samaksu – biļeti varēs iegādāties pie ieejas "Bērnu pilsētiņā".


Šogad īpaši esam padomājuši par māmiņām ar jaundzimušajiem, kuras pilnīgi bez maksas varēs pie mums pabarot mazuli, apmainīt autiņus un atvilkt elpu “Bērnu pilsētiņas” māmiņu stūrītī.  

Festivāla apmeklējums bērniem līdz 10 gadu vecumam ir bez maksas.

Foto: Martin Dremljuga

Iepazīties ar detalizētu festivāla programmu, uzzināt citus būtiskus jaunumus, festivāla teritorijas noteikumus un noderīgu informāciju var mājaslapā: www.summersound.lv.

Saistītie raksti