Rūpes par savu veselību, zīdot un aprūpējot mazuli. Nodarbība vecākiem IKEA Zviedru restorānā

Septembrī Jauno vecāku rītu nodarbību ciklu IKEA noslēgs temats par to, kā vecākiem, ikdienā aprūpējot savu mazuli, nenodarīt pāri sev pašiem. Kādas ir ērtākās mazuļa barošanas pozas un kādas biežākās vecāku kļūdas, to darot? Kā pareizi nēsāt bērniņu un vienlaikus atbrīvot pašam savu ķermeni? Nodarbība notiks trešdien, 25. septembrī, no plkst. 10.30 līdz 11.30 IKEA Zviedru restorānā.
Kā ikdienā aprūpēt bērniņu tā, lai ērti ne tikai mazulim, bet arī paša vecāka ķermenis nekļūst sasprindzis, stīvs un sāpošs?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā ikdienā aprūpēt bērniņu tā, lai ērti ne tikai mazulim, bet arī paša vecāka ķermenis nekļūst sasprindzis, stīvs un sāpošs?

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA notiek trešdienās no plkst. 10.30 līdz 11.30, tās bez maksas apmeklējamas IKEA Family kluba biedriem (klubā var reģistrēties arī pasākumā uz vietas). Katrai nodarbībai aicinām pieteikties atsevišķi.

 

Jaunie vecāki parasti interesējas par to, kā pareizi aprūpēt savu bērniņu – barot, nēsāt, pārģērbt, mazgāt un veikt citas ikdienā biežas darbības. Bet kā to darīt tā, lai ērti ne tikai zīdainim, bet arī paša vecāka ķermenis nekļūst sasprindzis, stīvs un sāpošs? Lai pieteiktos 25.septembra nodarbībai, SPIET ŠEIT

  • Nodarbību vada: Vaira Avota, starptautiski sertificēta zīdīšanas konsultante, topošā vecmāte.

 

Reklāma
Reklāma

Nodarbības pasniedzēja Vaira Avota.

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”. Nodarbību grafikam seko līdzi IKEA mājas lapā vai ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv!

Nodarbības var tikt filmētas un fotografētas ar mērķi materiālus izmantot interneta medijos citu Jauno vecāku rītu nodarbību reklamēšanā.

Saistītie raksti