Oktobra virstēma jauno vecāku rītu nodarbībām IKEA: miers mājās. NODARBĪBU GRAFIKS

Kā vienoties ar partneri bērna audzināšanas jautājumos? Kā savaldīt emocijas? Bērns spītējas un dara blēņas! Jauno vecāku rītu nodarbību tematika oktobrī veltīta tam, kā veidot ģimenes ikdienu mierpilnu. Nodarbības notiek trešdienās no plkst. 10.30 līdz 11.30 mājīgajā IKEA Zviedru restorānā, tās apmeklējamas bez maksas.
Kā saprast sava bērna uzvedības mērķus un palīdzēt veidot cieņpilnas attiecības ar līdzcilvēkiem? Kā savaldīt savas un bērna emocijas? Oktobrī nodarbības par mieru sevī un mājās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā saprast sava bērna uzvedības mērķus un palīdzēt veidot cieņpilnas attiecības ar līdzcilvēkiem? Kā savaldīt savas un bērna emocijas? Oktobrī nodarbības par mieru sevī un mājās.

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA notiek trešdienās no plkst. 10.30 līdz 11.30, tās bez maksas apmeklējamas IKEA Family kluba biedriem (klubā var reģistrēties arī pasākumā uz vietas). Katrai nodarbībai aicinām pieteikties atsevišķi. 

Oktobra nodarbības vada Sabīne Bērziņa, zinātņu doktore psiholoģijā, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite, “Mammamuntetiem.lv” eksperte.

 

2. oktobris Kā savaldīt savas un bērna emocijas?

Kā savaldīt emocijas? Dusmas, tāpat kā jebkura cita emocija, rodas neatkarīgi no tā, vai to gribam izjust vai ne. Ko iesākt ar savām dusmām pret bērnu? Turēt sevī vai tomēr neturēt? Kā tās izpaust, lai nenodarītu pāri tam, ko tik ļoti mīlam? Un ko iesākt, ja dusmojas bērns? Nodarbība par darbu ar savām dusmām un rīcību dusmu brīžos. Par to, kā palīdzēt bērnam viņa emociju uzplūdos. Lai pieteiktos nodarbībai, SPIED ŠEIT.

 

9. oktobris Kā ar citiem vienoties par bērna aprūpes jautājumiem?

Kā vienoties ar partneri bērna audzināšanas jautājumos? Kā rīkoties un panākt kompromisu, ja mammai un tētim uzskati bērna audzināšanas jautājumos nesakrīt? Un kā vienoties par bērna aprūpes lietām ar citiem bērna audzināšanā iesaistītajiem? Lai pieteiktos nodarbībai, SPIED ŠEIT.

 

Reklāma
Reklāma

16.oktobris Bērna (ne)paklausība un robežu veidošana 

Bērns spītējas un dara blēņas. Aug buciņš, aug radziņi? Un reizēm šķiet, ka galīgi neklausa? Kā pamanīt, ka bērns vecākus testē? Kā bērnam no mazām dienām mācīt robežas? Nodarbība par paklausību (un vai tā vienmēr nepieciešama) un robežām, un labu attiecību veidošanu, jo: bērni vecākus klausa tad, ja viņiem ir labas savstarpējās attiecības. Lai pieteiktos nodarbībai, SPIED ŠEIT.

 

23.oktobris Kā bērnam palīdzēt iemācīties veidot attiecības

Nodarbība par to, kā bērnam jau agrīnā vecumā palīdzēt veidot attiecības ar apkārtējiem. Bailes no svešiem cilvēkiem? Vēlme atņemt draugam rotaļlaukumā mantas? Bērns kož! Bērns rāda mēli! Kā saprast sava bērna uzvedības mērķus un palīdzēt veidot cieņpilnas attiecības ar līdzcilvēkiem. Lai pieteiktos nodarbībai, SPIED ŠEIT.

Jauno vecāku rītu nodarbības IKEA notiek sadarbībā ar vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”. Nodarbību grafikam seko līdzi IKEA mājas lapā vai ģimenes portālā www.mammamuntetiem.lv! 
 

Nodarbības var tikt filmētas un fotografētas ar mērķi materiālus izmantot interneta medijos citu Jauno vecāku rītu IKEA nodarbību reklamēšanā. 

Saistītie raksti