Tagliatelle ar mikrozaļumu pesto
Nav šaubu – mikrozaļumi ir pavasara enerģijas bumba! Tie satur dažnedažādus vitamīnus, minerālvielas un atsvaidzina vienveidīgu uzturu. Kā tos iekļaut bērna ēdienkartē tā, lai tie tiešām tiktu apēsti, žurnālam Mammamuntetiem.lv “Bērnudārznieks”stāsta Normunds Baranovskis, “Rimi Bērniem” garšas eksperts.
-
Normunds Baranovskis
šefpavārs
Tagliatelle ir tradicionāls Itālijas makaronu jeb pastas veids. Tā kā makaroni parasti ir iecīnīts mazu bērnu produkts, dažādo tos ar pašu gatavotu pesto!
Vairāk receptes ar mikrozaļumiem meklē žurnāla “Bērnudārznieks” jaunākajā numurā.
Gatavošanas laiks: 15 minūtes
Daudzums: 2 porcijas
Nepieciešams:
- 150 g tagliatelle pastas
- 2 ēdamk. mikrozaļumu pesto
- Cietais siers – pēc garšas
Pagatavošana:
- Novāra pastu, kā norādīts uz iepakojuma.
- Nokāš un pievieno pesto. Apmaisa un pasniedz, pārrīvējot cieto sieru.