Tagliatelle ar mikrozaļumu pesto

Nav šaubu – mikrozaļumi ir pavasara enerģijas bumba! Tie satur dažnedažādus vitamīnus, minerālvielas un atsvaidzina vienveidīgu uzturu. Kā tos iekļaut bērna ēdienkartē tā, lai tie tiešām tiktu apēsti, žurnālam Mammamuntetiem.lv “Bērnudārznieks”stāsta Normunds Baranovskis, “Rimi Bērniem” garšas eksperts.
  • Normunds Baranovskis

    Normunds Baranovskis

    šefpavārs

Svaigs un pašu gatavots pesto dažādos ēdienus – to var pievienot salātiem, makaronu ēdieniem, klāt uz maizītēm, ēst ar dārzeņiem, pievienot zupām.

FOTO:

Svaigs un pašu gatavots pesto dažādos ēdienus – to var pievienot salātiem, makaronu ēdieniem, klāt uz maizītēm, ēst ar dārzeņiem, pievienot zupām.

Tagliatelle ir tradicionāls Itālijas makaronu jeb pastas veids. Tā kā makaroni parasti ir iecīnīts mazu bērnu produkts, dažādo tos ar pašu gatavotu pesto!

 

Vairāk receptes ar mikrozaļumiem meklē žurnāla “Bērnudārznieks” jaunākajā numurā.

 

Gatavošanas laiks: 15 minūtes

Daudzums: 2 porcijas

 

Nepieciešams:

Reklāma
Reklāma
  • 150 g tagliatelle pastas
  • 2 ēdamk. mikrozaļumu pesto
  • Cietais siers – pēc garšas

 

Pagatavošana:

  • Novāra pastu, kā norādīts uz iepakojuma.
  • Nokāš un pievieno pesto. Apmaisa un pasniedz, pārrīvējot cieto sieru.

 

 

Saistītie raksti