Mini picas ar mikrozaļumiem
Picas parasti garšo kā lieliem, tā maziem, un zaļumi uz tām izskatās tik kārdinoši! Kā tās pagatavot, žurnālam Mammamuntetiem.lv “Bērnudārznieks” stāsta Normunds Baranovskis, “Rimi Bērniem” garšas eksperts kopā ar meitu Emmu.
-
Normunds Baranovskis
šefpavārs
Vairāk receptes ar mikrozaļumiem meklē žurnāla “Bērnudārznieks” jaunākajā numurā.
Gatavošanas laiks: 20 minūtes
Daudzums: 4+ personām
Nepieciešams:
- 1 paciņa picas mīklas “Ica”
- 200 ml tomātu mērces
- 200 g rīvēta siera
- Pasniegšanai mikrozaļumi
Pagatavošana:
- Izmantojot apaļas vai citas formas, izspiež no picas mīklas mazas piciņas.
- Apsmērē ar tomātu mērci, liek pāri sieru.
- Cep aptuveni 8 minūtes 200 grādu temperatūrā.
- Pasniedzot pievieno mikrozaļumus.
Receptes gatavoja Normunds Baranovskis kopā ar meitu Emmu.